Задържаха мъж, който е отвлякъл и пребил 19-годишно момиче в

...
Задържаха мъж, който е отвлякъл и пребил 19-годишно момиче в
Коментари Харесай

Задържаха мъж, отвлякъл и пребил 19-годишно момиче във Врачанско

Задържаха мъж, който е отвлякъл и пребил 19-годишно момиче в гр. Бяла Слатина, съобщи Апелативна прокуратура-София.

Престъплението е от 11 май, когато в Районно ръководство на Министерство на вътрешните работи в града е постъпил сигнал за отвлечено 19-годишно момиче.

Отвличането е осъществено в с. Търнак. Разпитани са очевидци и след извършено търсене потърпевшата е открита в Бяла Слатина. За осъществяване на отвличането мъжът е употребявал лек автомобил. Момичето е освидетелствано от правосъден доктор и е назначена и направена съдебномедицинска експертиза.

Въз основа на събраните доказателства в качеството на обвинен за похищение и причиняване на междинна телесна щета, осъществени в изискванията на рисков рецидив, както и за незаконно отнемане от независимост, е притеглен 34-годишният Р.С. от с. Търнак.

Под управлението на Окръжна прокуратура-Враца се водят дейности по следствие по формирано досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по член 142, алинея 1 от Наказателен кодекс - похищение.

С разпореждане на прокурор Р.С. е арестуван за период до 72 часа. Предстои да бъде импортирано в съда искане за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на него.
 Арестуваха четирима, отвлекли малолетна в Кърджали
Арестуваха четирима, отвлекли малолетна в Кърджали

Соченият за причинител и неговият брат са арестувани в Хасково и конвоирани до Кърджали
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР