Пореден абсурд за близките на прегазената край Созопол Юлия Ангелова.

...
Пореден абсурд за близките на прегазената край Созопол Юлия Ангелова.
Коментари Харесай

Абсурд: 9-годишно дете изплаща кредита на починалата си майка

Пореден парадокс за околните на прегазената край Созопол Юлия Ангелова. Компания изплати съвсем 16 хиляди лв. застраховка " Живот " за убитата жена. В същото време друго сдружение, което подсигурява заема ѝ, продължава да желае парите от 9-годишната ѝ щерка.

Преди няколко месеца околните на прегазената край Созопол Юлия Ангелова схващат, че тя е сключила застраховка " Живот ". Бившият ѝ брачен партньор се свързва с компанията и в средата на предишния месец, околните получават близо 16 хиляди лв..

" Тя е застраховка живот и акцидент, която тя си е направила безусловно непринудено и я е направила в интерес на щерка ми. Обърнах се към съответната застрахователна компания, те желаеха смъртен акт и някои дребни документи. И оттова нататък никакъв проблем ", показа Цветелин Цеков пред Bulgaria On Air.

В същото към този момент 8 месеца застрахователят, който подсигурява потребителски заем на убитата жена – отхвърля да го покрие, а дългът се наследява от 9-годишната ѝ щерка. Причината – компанията желае експертиза.

" И другата застрахователна компания заплати, без да желае експертизи дали тя е била използвала алкохол или нещо такова. Точно това е парадоксалното, обстановката – за какво едната желае, а другата не. Защо за едната е толкоз значима тази експертиза и надлежно какво търсят те, а за другата не е толкоз значимо ", попита той.

Бившият брачен партньор на Юлия признава, че продължава да не схваща претекстовете за отвод на компанията поръчител по заема. Освен това счита, че е неуместно 9-годишната му щерка да изплаща заем, който е застрахован.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР