Аз съм упорита“, казва звукозаписният продуцент Катрин Маркс. Ако ми

...
Аз съм упорита“, казва звукозаписният продуцент Катрин Маркс. Ако ми
Коментари Харесай

Как жените поп продуценти поемат контрола

„ Аз съм упорита “, споделя звукозаписният продуцент Катрин Маркс. " Ако ми кажеш, че има нещо, което не мога да направя, тогава ще ти покажа, че мога. " Така че, когато я дръпнаха настрани при започване на кариерата й и й споделиха, че „ има доста малко дами, работещи в студия и тези, които се пробват да го тестват, нормално не устоят “, това беше „ като червен парцал за бик “.

Това непримиримост към този момент се изплати. Преди две седмици, родената в Австралия, основана в Обединеното кралство Маркс завоюва продуцент на годината на премиите на Гилдията на музикалните продуценти в Лондон за работата си по албума The Record на Boygenius, спечелил Грами.

Има сестринска атмосфера, когато Срещам Маркс зад кулисите на церемонията, където нейните другари и почитатели се подреждат да я поздравят. „ Всичко това е доста готино “, усмихва се тя, дрънкайки чаши с Емили Б. Лазар, носителка на тазгодишната премия за ентусиазъм: „ Но броят на дамите в тази промишленост към момента е недопустимо невисок. “

Цифрите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР