Мащабен уличен ремонт започва в Благоевград. Жителите на града много

...
Мащабен уличен ремонт започва в Благоевград. Жителите на града много
Коментари Харесай

Мащабен уличен ремонт започва в Благоевград

Мащабен махленски ремонт стартира в Благоевград. Жителите на града доста добре познават разрушените улици и съзнателно заобикалят да карат по тях.

Улици като след бомбардировки. Така наподобява огромна част от уличната мрежа в Благоевград. Ще бъдат ли взети ограничения от локалната власт?

Улица „ Свети Иван Рилски “ водеща към топ центъра на Благоевград е едно местата, където доста от живеещите в региона заобикалят да минават с колите си. Причината е съвсем наложителното посещаване на сервиза, тъй като минаването от там постоянно приключва с посещаване в сервиз.

" В това положение, до по кое време ще се търпи по този начин, изключително тези хора, които живеят тук не знам. Минавам дори колата ми е 50 метра нагоре, не знам какво да кажа – смут! ", сподели Димитър Михов – гражданин на Благоевград.

" Колата ми е ниска и много постоянно се случва да задере изпод ", изясни Васил Камбуров – гражданин на Благоевград.

Цялостният ремонт на най-засегнатите улици в Благоевград ще стартира до месец, увериха от локалната власт.

" Започваме ремонт на улиците, приказваме за спешен ремонт на дупки, ще използван нов метод, от край до завършек на тротоарите, тъй че да не се получава една и съща дупка да се отваря няколко пъти и по този метод ще спестим пари ", разгласи Методи Байкушев – кмет на община Благоевград.

Освен ремонт на сериозните сектори на множеството улици в Благоевград, ще бъде решен и различен проблем с паркирането в регионалния град. А периодите, които са сложени от локалната власт са краят на това лято.

" Доколкото разбрах, по този начин са споделили и преди 4,5 години, и тъй като предни наематели ги познавам и споделиха дадоха обещание преди години и в този момент, уповавам се! ", сподели още Васил Камбуров.

Над 30 са улиците с най-критични сектори в целия град, които са огледани от общинските звена и утвърдени от за поправки. За всички тях предстоят публични поръчки, избори на компании реализатори на ремонтите и сключване на контракти.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР