Популярният български журналист и блогър Драгомир Симеонов влиза в ролята

...
Популярният български журналист и блогър Драгомир Симеонов влиза в ролята
Коментари Харесай

Драгомир Симеонов става гид в Пловдив

Популярният български публицист и блогър Драгомир Симеонов влиза в ролята на водещ и гид в петия сезон на известната поредност Explore Bulgaria на National Geographic. Приключенският дух на Драго го води в красивите прегръдки на втория по величина град в страната, определен за Културна столица на Европа за 2019 година Новият сезон следва рамката на експедицията из това цялостно с археологически, архитектурни, културни, модерни и позабравени изненади място.

Непосредствено преди телевизионната премиера (днес, 5 юни, от 21,30 ч. по National Geographic) първи епизод на поредицата ще бъде показан на огромен екран в Пловдив с прожекция в Lucky Дом на киното от 11 ч. (вход свободен). Локалната поредност ще се излъчва паралелно с продукции от целия свят и, както и в предходните сезони, ще разкрие красивото лице на България, като този път ще заложи на магията на Пловдив.

Петото издание на Explore Bulgaria включва 6 епизода, като всеки от тях има друга тематика. С помощта на специалисти и локални поданици водещият ще преведе феновете през значими места и ще ги върне обратно във времето. Ще ги води до емблематичната за Пловдив река Марица, ще прегледа познати и не толкоз известни обстоятелства за историята на града, ще разбере повече за богатата просвета и обичай, събрани в красивия Град под тепетата, и ще се потопи в античния му сексапил и съвременно чувство.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР