Поп изпълнителката Тита се похвали с травма на китката. Изглежда

...
Поп изпълнителката Тита се похвали с травма на китката. Изглежда
Коментари Харесай

Новата мания на Тита я доведе до травма

Поп изпълнителката Тита се " похвали " с контузия на китката. Изглежда русокоската е потърпевша на подготовка по кикбокс - спортът, по който много се възпламени от скоро.

Неприятната контузия тя сподели на стори в Инстаграм, на което се вижда по какъв начин ръката ѝ е увита с разтеглив бинт. Дали навяхването е леко или става въпрос за по-тежка травма или строшаване тя не споделя, само че сигурно е смутена от случилото и се, поради емотиконките, които е добавила към фрагмента.
Снимка: Instagram  Новата фикс идея на Тита я докара до контузия (СНИМКА)

С тренировките по кикбокс Тита стартира от скоро, като показа, че това ѝ оказва помощ да преодолее напрежението от затворения живот, който се постанова да води, без участия поради пандемията.

За ежедневните тренировки тя разчита на помощта на гаджето си Недко Николов, който е ММА войник. Двамата са съвсем неразделни, а любовта сред тях с всеки минал ден става все по-силна.

Междувременно, тя не стопира да изненадва феновете си с красиви бонбонени визии, а при започване на 2021 година заложи на по този начин настоящия тренд - пикси прическа.

Голяма част от почитателите на певицата не утвърдиха новата и половинка и я укориха, че сходно на доста свои колежки е залитнала по ММА войник и е оставила " хубавото момче ".

Тита им отговори с обява, към която показа снимки с Недко Николов и написа: " Не слушайте хората какво приказват. Бъдете щастливи. Това е смисълът на живота. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР