Помощник треньорът на Беласица Васил Чергов сподели мнението си след

...
Помощник треньорът на Беласица Васил Чергов сподели мнението си след
Коментари Харесай

Васил Чергов: Не трябва да се повтаря това първо полувреме

Помощник треньорът на Беласица Васил Чергов показа мнението си след загубата с 0:2 от Етър във Велико Търново. Той съобщи, че тимът повече не би трябвало да повтаря представянето от първото полувреме през днешния ден.

" Не успяхме да осъществим това, което бяхме възнамерявали. През първото полувреме бяхме припрени и обезпокоени. Говорихме си, че това не би трябвало да се случва. Дойдохме с концепцията да играем прелестен и атакуващ футбол, само че не се получи. Допуснахме една неточност и допуснахме гол. 

През втората част изглеждахме малко по-уверени и да опитахме да зъдържим повече топката. Създадохме няколко обстановки за гол, само че не успяхме да ги отбележим. Накрая отново една наша неточност, не бяхме готови и получихме втори гол. След почивката изглеждахме по-добре и, в случай че успеем да си създадем верните заключения и не повтаряме първото полувреме, ще изглеждаме по друг метод.

Много са факторите за загубата, само че би трябвало да се подобрим. Разговаряхме с треньора, тъй като той няма право да участва с тима в съблекалнята. Няма по какъв начин да не се отрази неговото неявяване, той познава най-добре момчетата. Всички се опитахме да предадем това, което той искаше в днешния мач. 

Щом не сме стигнали до триумф, очевидно не сме съумели изцяло. Надявам се идващия път да изглеждаме по-добре.

 Такива мачове оказват помощ на младите да израстват - против тимове, които желаят да играят футбол ", съобщи Васил Чергов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР