Помните ли танцьорката Галя от култовия балет Сатен, който се

...
Помните ли танцьорката Галя от култовия балет Сатен, който се
Коментари Харесай

Вижте как изглежда Галя от Сатен днес

Помните ли танцьорката Галя от паметния балет " Сатен ", който се изявяваше в " Шоуто на Слави "? Самата Галя пък беше измежду любимките на Слави Трифонов.

Тя подсети за себе си с провокативни фотоси от почивката си в Тайланд. Все още е по този начин слаба, само че годинките от ден на ден си личат и тя не може да прикрие увисналата кожа, написа show.blitz.bg.

Не можем да отречем, че Галя наподобява зашеметяващо добре за годините си. Тя е трансферирала 40-те и въпреки всичко съумява да има хубаво телосложение. На фрагментите ѝ от Тайланд обаче се вижда, че тук-там кожата ѝ е почнала да виси.

" Пускам слънчеви фотоси в този тъмен ден. А за филтъра на Бог върху фона, подсигурявам, че е същински шедьовър….и му е по-добър от тези в Инста ", написа тя под екзотичните фрагменти от Тайланд.

Бившата танцьорка получи стотици похвали за външния си тип и искрено някои дами обявиха, че им служи като муза в сложни времена. Те вземат образец от нея и от ден на ден девойки се впускат в спортни занимания, искайки да имат визията на своя идол.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР