Помните ли скандалната Марешка Бардем, която участва в първия сезон

...
Помните ли скандалната Марешка Бардем, която участва в първия сезон
Коментари Харесай

Марешка Бардем отново се пусна чисто гола

Помните ли скандалната Марешка Бардем, която взе участие в първия сезон на " Игри на волята "? При появяването си на екран чеченката взриви феновете с шокиращи самопризнания за живота си и че от няколко години не е виждала сина си, а фамилията на брачна половинка ѝ я търси, с цел да я убие, напомня Шоу Блиц.

Устатата риалити звезда още веднъж подсети за себе си, часове откакто започва и втория сезон на ТВ надпреварата " Игри на волята ", като се съблече чисто гола и не покри безусловно нищо.



" Винаги гледай на нещата от светлата им страна, а в случай че нямат такава – излъскай тъмната, до момента в който не заблести ", гласи коментарът към скандалния фотос.

Вече сме виждали Марешка по този метод в специфична фотосесия за профилирано мъжко списание, само че очевидно е решила да си направи и домашна любителска сесия, с цел да покаже гола плът.

Почитатели от мъжки пол незабавно се втурнаха да разясняват, че ще вземат под внимание съвета с лъскането и стартират незабавно, гледайки голата фотография.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР