Звездата от Scoop Джилиан Андерсън се обърна към социалните медии,

...
Звездата от Scoop Джилиан Андерсън се обърна към социалните медии,
Коментари Харесай

Джилиан Андерсън зашемети феновете, като сподели снимка от снимачната площадка на Netflix на Scoop и позволява да се изплъзне тайната на шоуто

Звездата от Scoop Джилиан Андерсън се обърна към обществените медии, с цел да разкрие невиждани фотоси зад кулисите на хитовата драма на Netflix - и също по този начин осведоми почитатели фотосите й в Бъкингамския замък бяха генерирани от зелен екран.

Тя също по този начин сподели, че в никакъв случай не е бягала в Хайд парк в Лондон, преди да снима шоуто. 55-годишната звезда, която е известна с ролята си в Досиетата Х в ролята на сътрудник от ФБР Дейна Скъли, отиде в Instagram, с цел да показа шест фотоси от това какво е било да снимаш драмата, която се разигра позорното изявление с принц Андрю.

Историята зад шоуто е във връзка с изявлението на водещата на Newsnight Емили Мейтлис от 2019 година с принц Андрю по отношение на присъединяване му в починалия и компрометиран всемирски човек и предприемач Джефри Епщайн и хипотетичното му полово принуждение с Вирджиния Джуфре. В трагичния сериал Джилиан Андерсън се превъплъщава в ослепителен облик на Емили, която е известна със своята директна техника на изявление.

И за първи път почитателите получи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР