Полузащитникът на Верея Симеон Мечев призна след загубата с 0:2

...
Полузащитникът на Верея Симеон Мечев призна след загубата с 0:2
Коментари Харесай

Симеон Мечев: Защо Верея да не скочи на Левски?

Полузащитникът на Верея Симеон Мечев призна след загубата с 0:2 от Ботев Пловдив в предпоследния 35-и кръг на Първа лига, че отборът му на процедура не се бори за нищо, защото е постигнал огромната си цел – оцеляване в елита.

В същото време роденият в Стара Загора състезател се закани, че като нищо отборът може да сервира изненада в дуела против Левски, който е финален за тях през сезона.

„ Имахме обстановки, положителни контраатаки направихме, само че последният пас сякаш липсваше. Затова не успяхме да отбележим против Ботев”, разяснява 28-годишният Мечев.

„ Може би силичките ни свършиха най-после, което е разбираемо при нас. Такава е обстановката. Поздравявам всички момчета, че се раздадоха. Остава ни още един мач против Левски. Ще се постараем да го изиграем на равнище.”

„ Ние като цяло не играем за нищо, тъй като постигнахме огромната цел – оставане в групата. Срещу Левски всеки излиза, с цел да покаже най-хубавото.”

„ Днес имахме също много обстановки. Понякога шансът ти липсва и това е.”

„ Защо да не създадем еднакъв против Левски? Скачаме и играем за нас, със самочувствие.”

„ Не мога да разясня финансовото положение на клуба, този въпрос не е към мен.”

„ Елиаш се държи другарски с нас. Помагаме му всички в новата специалност, въпреки че няма какво толкоз – той се оправя добре.”

„ Никой нищо не знае за бъдещето на клуба, не е повдигано като въпрос пред нас. Ние сме експерти, всеки ден се явяваме на тренировки, играем мачове. Нека сезонът завърши и ще забележим какво е бъдещето пред клуба”, приключи Мечев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР