Половин година след началото на пълномащабната непредизвикана война, която Русия

...
Половин година след началото на пълномащабната непредизвикана война, която Русия
Коментари Харесай

Украйна към Русия: Подпишете капитулацията си, защото часовникът тиктака! Тик-так, тик-так...

Половин година след началото на пълномащабната непредизвикана война, която Русия стартира против Украйна, Киев посъветва окупаторите да подпишат капитулацията си и да избягат от украинската земя.

„ Русия, в този момент - както и преди половин година - към момента имате опция да подпишете капитулацията си, преди да сме ви унищожили на нашата земя. Не губете шанса си, часовникът тиктака... тик-так, тик-так “, написа Министерство на защитата на Украйна в обществените мрежи.

В Деня на независимостта на Украйна, 24 февруари, Русия призна, че не напредва на фронта. Руският боен министър Сергей Шойгу обаче скри същинската причина, а вместо нея съобщи, че „ съзнателно “ съветските бойци не напредват на фронта.

Окупаторите търпят големи загуби както в човешка мощ, по този начин и във военна техника. След като беше разгромена в Киевска област, съветската войска в този момент се пробва да окупира Донбас и да свика псевдореферендуми, с които да се опита да анексира украински земи. Планът на Владимир Путин да превземе Киев за три дни се провали, а в този момент се провалят и проектите му на изток. По данни на украинските въоръжени сили над 45 700 съветски бойци са били денацифицирани от началото на нашествието.

russia, today - just like half a year ago - you still have the opportunity to sign your capitulation, before we destroy you on our land.
Do not lose your chance, the clock is ticking… tick-tock, tick-tock.
— Defense of Ukraine (@DefenceU)



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР