Мадрид, Испания – Милиони хора в Испания бяха приковани към

...
Мадрид, Испания – Милиони хора в Испания бяха приковани към
Коментари Харесай

Драмата със Санчес в Испания: След като си играеше с оставката, премиерът си навлече критики

Мадрид, Испания – Милиони хора в Испания бяха приковани към тв приемниците си, до момента в който министър председателят Педро Санчес направи послание онлайн към нацията да каже, че ще остане отпред на държавното управление.

Съобщението в понеделник постави завършек на пет дни на високо напрежение. Миналата седмица страната изглеждаше безконтролна, до момента в който Санчес обмисляше бъдещето си поради корупционен скандал, обвързван със брачната половинка му.

„ Реших да продължа с още повече мощ отпред на държавното управление на Испания. Нещата ще бъдат разнообразни “, сподели Санчес, до момента в който гледаше с тъмно лице в камерата.

Премиерът отхвърли обвиняванията против брачната половинка си Бегона Гомес и сподели, че той и фамилията му са били обект на клеветническа акция от политически съперници от десетилетие.

Той също по този начин отхвърли обвиняванията, че петте дни, които прекара в обсъждане на бъдещето си на поста, са били политически стимулирани, като сподели, че е време да се замисли върху възходящата поляризация на испанската полит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР