Страхотна нова функция ще предложи Гугъл в бъдеще.Ако ви е

...
Страхотна нова функция ще предложи Гугъл в бъдеще.Ако ви е
Коментари Харесай

Всички с Андроид на телефоните да очакват от Гугъл нов преводач на английски

Страхотна нова функционалност ще предложи Google в бъдеще.

Ако ви е мъчно да практикувате приказваме британски без взаимоотношение лице в лице, Гугъл Search Labs има решение на този проблем. Нова експериментална функционалност Speaking Practice (Практика на говорене) употребява генеративен AI, с цел да ви помогне да подобрите уменията си за говорене на британски.

За да получите достъп до Speaking Practice, първо би трябвало да активирате Search Labs в настройките на приложението Гугъл Search.

След това можете да намерите Speaking Practice, като щракнете върху „ Try an example ” (Изпробвайте пример) в самата функционалност, съобщи.

Като опция можете да получите достъп до функционалността на Android устройство, като превеждате на или от британски благодарение на Гугъл Search, излиза наяве от публикация за нововъведението в обществената мрежа X.

В момента Speaking Practice се тества в стеснен брой страни, включително Аржентина, Колумбия, Индия, Индонезия, Мексико и Венецуела. Но се чака скоро Гугъл да разшири обсега на функционалността и към други райони.

Същевременно, Гугъл акцентира, че генеративният изкуствен интелект към момента е в развой на разработка, тъй че качеството и наличността на Speaking Practice може да варира в другите райони.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР