Бвшият играч и треньор на Левски Михаил Вълчев коментира пред

...
Бвшият играч и треньор на Левски Михаил Вълчев коментира пред
Коментари Харесай

Мишо Вълчев: Защо само Сираков? Да критикуват и футболистите...

Бвшият състезател и треньор на Левски Михаил Вълчев разяснява пред " Мач Телеграф " някои наболели тематики към отбора. И бе безапелационен, че за проблемите не би трябвало да се търси единствено сметка от шефовете.

" Има проблеми, които Сираков се пробва да реши. Феновете би трябвало да знаят, че няма финанси, пари да се закупят положителни футболисти. Феновете желаят победи, добра игра, само че не знам за какво всичко е ориентирано против Сираков, защото и самите футболисти имат виновност за сегашната обстановка. Феновете би трябвало да подлагат на критика и футболистите. Тези, които пристигнаха зимата, по този начин и не съумяха да заменят тези, които напуснаха. Има настроения и против треньора, когато не вървят нещата, само че с тези футболисти, това, което прави Левски не е малко. Левски би трябвало да направи опит да се върнат нещата, както бяха преди, а не да бъде единствено името, с цел да може почитателите да нямат съображение да подлагат на критика никого.

Фабио Лима. Техничен и бърз футболист. Имаше положителни минути в мачовете, в които игра. Той сякаш свърши работа, само че се вижда по какъв начин в целия тим не вървят нещата. Няма кой да прави играта, няма кой да измисли нещо забавно. Създават се по няколко положения, само че не се вкарват. Рикардиньо, да вземем за пример, е човек, който чака единствено центрирани топки. В последно време стана по-комбинативен, по-раздвижен, търси топката в празните пространства, само че в доста моменти играе разконцентрирано и прави много неточности. Защитата също прави бърка, а в средата няма нищо свястно ", сподели Вълчев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР