Полицията в Бургас погна продавачите на пиротехника в навечерието на

...
Полицията в Бургас погна продавачите на пиротехника в навечерието на
Коментари Харесай

Полицията погна продавачите на пиротехника, глобата е до 2 бона

Полицията в Бургас погна продавачите на пиротехника в навечерието на Нова година. Това стана ясно от изявление на Деян Атанасов, полицейски контрольор по " Контрол на общоопасните средства " към ОД на Министерство на вътрешните работи в Бургас пред Фокус.

Атанасов прецизира, че са направени 196 инспекции в последните дни по борси, пазари и търговски обекти. Съставени са 94 предупредителни прлотокола и 30 броя разпоредби и изземвания на стоката. 

Проверява се доста прецизно и дали се позволява продажбата на пиратки и пиротехнически средства на малолетни. В последните дни се появиха голям брой сигнали, че младежи замерват минувачи с бомбички. 

С цел запазване на публичния ред и сигурността преди и по време на коледните и новогодишните празници на територията на ОДМВР-Бургас е засилен контролът при осъществяване на комерсиална активност, превозването и използването на взривни субстанции, муниции, оръжие и пиротехнически произведения, прецизира Деян Атанасов. Санкциите за нерегламентирана продажба на такива произведения е изземване на наличната пиротехника и санкция от 500 до 2000 лв..

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР