Трафикът за товарни автомобили на изход от страната на някои

...
Трафикът за товарни автомобили на изход от страната на някои
Коментари Харесай

Интензивен трафик за камиони на някои от граничните пунктове с Румъния и Сърбия

Трафикът за товарни коли на излаз от страната на някои от граничните пунктове с Румъния и Сърбия е натоварен, оповестява на интернет страницата си Главна дирекция „ Гранична полиция “ на Министерство на вътрешните работи по данни към 06:00 часа тази заран.

На границата с Румъния трафикът е натоварен на граничните контролно- пропускателни пунктове (ГКПП) " Оряхово ", " Кардам " и " Никопол " за товарни коли на излаз.

Областно пътно ръководство – Русе осведоми, че до 31.05.2024 година се прави спешен ремонт на моста над река Дунав сред Русе и Гюргево. Въведена е краткотрайна организация на придвижване. Ремонтните действия се извършват в светлата част на денонощието, а трафикът се реализира в една лента с пропускателен режим и се контролира с пътни знаци и сигналисти.

На границата с Република Сърбия трафикът е натоварен на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина " на излаз за товарни коли.

На Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина " се правят строително-монтажни действия по отношение на контракт за реорганизация и рационализация. Дейностите постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства. През празничните дни пътуващите с леки коли следва да имат поради, че краткотрайната организация на придвижването преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за прекосяване.

На границата с Гърция трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. През граничните пунктове " Маказа ", „ Златоград “ и „ Ивайловград “ могат да минават единствено леки коли и микробуси.

На границите с Турция и Република Северна Македония трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР