Марлоу Медоус има страхотни оценки и любящо семейство, двама най-добри

...
Марлоу Медоус има страхотни оценки и любящо семейство, двама най-добри
Коментари Харесай

Рецензия на книгата: „Изчислението“ на Серена Кейлър доказва, че предсказуемата романтика може да бъде бурна, гризаща нокти

Марлоу Медоус има страхотни оценки и любящо семейство, двама най-хубави другари, които я схващат и всичките й аутистични странности, и картина- съвършен, синеок, футболист, сантиментално гадже, Джош. Поне до момента в който той не се раздели безогледно с нея в края на младшата година, изпращайки съвършено категоризирания й свят в опашка.

Вторият разказ на Серена Кейлър, „ The Calculation of You and Me “, е свръхестествен тийнейджърска романтика, която чества самата романтика – концепцията и жанра – до момента в който Марлоу открива какво прави една здрава, щастлива връзка посредством пътуването си, с цел да се опита да завоюва още веднъж Джош.

Осъзнавайки, че не е съумяла да покаже съответно любовта и признателността си към Джош – както и нормалността и известността, донесени от срещите с него в живота й – Марлоу взема решение да потвърди какъв брой сантиментална може да бъде. И когато нейният преподавател по британски я свързва с безшумно, тъмно гот момче, Марлоу вижда опция.

Аш е особеност в тяхната гимназия в дребен град...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР