Почти 40 на сто от руснаците смятат, че глобалното затопляне

...
Почти 40 на сто от руснаците смятат, че глобалното затопляне
Коментари Харесай

Близо 40% от руснаците смятат, че глобалното затопляне е измислица

Почти 40 на 100 от руснаците считат, че световното стопляне е небивалица и предмет на спекулации, демонстрира анкета на държавната социологическа организация ВЦИОМ, представена от Агенция Франс Прес.

Според 39 % от интервюираните (с 5 пункта повече, в сравнение с преди 10 години) "затоплянето на климата е фиктивен проблем и обект на спекулации за тези, които желаят да се възползват от естествения боязън на хората от естествени произшествия ". Повече от половината руснаци (51 процента) обаче са на мнение, че световното стопляне е сериозен проблем, който изисква неотложно решение, а болшинството запитани (55 на сто) считат, че това събитие има нездравословни последствия за Русия.

В началото на юли съветският президент Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград,... към профила увери, че Русия ще зачита Парижкото съглашение за климата, което има за цел понижаване на излъчванията на газове с парников резултат и беше отхвърлено от американския му сътрудник Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила. По данни на Световната метеорологична организация (СМО) през 2016 година планетата ни е счупила за трети следващ път годишния връх за високи температури, регистрирайки покачване с към 1,1 градуса по Целзий спрямо прединдустриалната ера.

В някои елементи на Русия температурите предходната година са превишавали с 6-7 градуса нормалните стойности. Допитването на ВЦИОМ е от средата на юли. В него са взели участие 1200 души.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР