Почетният президент на ЦСКА-София Димитър Пенев коментира двубоя на червените

...
Почетният президент на ЦСКА-София Димитър Пенев коментира двубоя на червените
Коментари Харесай

Пената размаха пръст: ЦСКА трябва да има повече блясък в играта

Почетният президент на ЦСКА-София Димитър Пенев разяснява дуела на " алените " с Витоша (Бистрица) за Купата на България. Според именития експерт в играта на отбора на Нестор Ел Маестро би трябвало да има повече искра. Пената " захапа " и ЦСКА 1948.

" Мачовете за шампионата и купата са разнообразни, само че от тях можем да извадим общ извод за представянето на ЦСКА - би трябвало повече искра в играта. Тази победа е хубава най-много, с цел да се поотпусне малко напрежението към тима. Насъбра се такова около равенството с Берое. Но го разбирам. Както споделих - необходим е по-голям искра в играта. Трябва да се представяме по-добре, с цел да може тимът да получава повече любов от страна на публиката. Кой тренира, кой не тренира - това последователите не ги интересува. Те желаят, когато отидат на представлението, да видят добра игра ", сподели Пенев пред " Тема Спорт ".

" Дали жребият за купата ще е лек, или ще е тежък, това не трябва да има значение. Ние сме ЦСКА. Каквото пристигна, тимът е длъжен да продължи напред. Кой да пристигна, че да се класираме за полуфинал? Требич, Мировяне и Говедарци ли?! Всеки мач е значим, само че за мен шампионата е по-важно. Като излезем отвън столицата, губим точки. Щом си марка №1 в България, не трябва да допускаш да ставаш трета - това във връзка с класирането го споделям. Историята повелява, целия свят ни знае, че сме първенци. Името ЦСКА всеки го знае. Само тези от 48-а не схванаха кое е същинското ЦСКА ", добави с сериозен звук Стратега от Мировяне.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР