По-слаба от всякога се показа певицата Гери-Никол, която в момента

...
По-слаба от всякога се показа певицата Гери-Никол, която в момента
Коментари Харесай

Гери-Никол слабее в Доминикана

По-слаба от всеки път се появи певицата Гери-Никол, която сега е на топло в Доминикана. Яката дупара очевидно е понижила обиколката си, а краката ѝ очевидно са се трансформирали в две солетки, написа hotnews.bg.

" Yo Amo La Vida " или в превод " Обичам живота " е написала изпълнителката под смайващите фотоси, за които почитателите са със смесени усеща по отношение на фотошопа и преобразяването на пухкавата Гери. " Кефи ме по какъв начин си си фотошопнала дори петата на крайници ", захапа я един от почитателите ѝ в Инстаграм. " Яката дупара нещо е огладнела ", майтапят се още под фотосите. Но явно певицата не се впечатлява от намеците, че им идва прекомерно изкуствена и нарисувана.

От фотосите, които споделя не излиза наяве в чия компания е там. След краха с романа си с ММА боецът Даниел Илиев, лолитата пази персоналния си живот в дълбока загадка. В последните си изявленията, тя отхвърли да има половинка, само че нищо не се знае. Като цяло Гери заобикаля да разгласява общи фотоси с други хора, било то и приятелки, с цел да не ги направи по-известни.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР