Депутатът на торите Натали Елфик обяви, че е преминала на

...
Депутатът на торите Натали Елфик обяви, че е преминала на
Коментари Харесай

Депутатът от торите Натали Елфик обяви шокиращо напускане на лейбъристите мигове преди PMQ - пълно изявление

Депутатът на торите Натали Елфик разгласи, че е минала на страната на лейбъристите, като разкритикува „ изтощеното и безредно държавно управление “ на Риши Сунак.

Шокиращият ход пристигна моменти преди началото на PMQ - и единствено две седмици откакто вторият народен представител от торите доктор Дан Поултър също мина към партията на Кийр Стармър, до момента в който консерваторите потъват в анкетите.

Г-жа Elphicke сподели през днешния ден: „ Днес разгласявам, че взех решение да се причисля към Лейбъристката партия и че ще седнал съм в Народното събрание като народен представител от Лейбъристката партия. При Риши Сунак консерваторите се трансфораха в нарицателно за непросветеност и централната позиция е изоставена и основните обещания на манифеста от 2019 година са отхвърлени. това несполучливо държавно управление залита напред ".

В изказването си госпожа Elphicke сподели, че страната би трябвало да продължи напред „ от неспазените обещания на изтощеното и безредно държавно управление на Риши Сунак " и общи избори „ не могат да дойдат задоволително скоро “. Тя сподели: „ Англия се потребност...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР