По нетрадиционен начин, съобразен с противоепидемичните мерки, ГЕРБ-Кърджали откри предизборната

...
По нетрадиционен начин, съобразен с противоепидемичните мерки, ГЕРБ-Кърджали откри предизборната
Коментари Харесай

Караянчева: Тръгваме към победа, поехме една проядена държава

По нетрадиционен метод, съгласуван с противоепидемичните ограничения, ГЕРБ-Кърджали откри предизборната си акция за парламентарните избори на 4 април. Мястото на събитието бе вертолетната площадка на остарялото летище в Кърджали, където симпатизантите на ГЕРБ с коли приветстваха листата на партията, отпред с ръководителя на Народното събрантие Цвета Караянчева, съобщи Епицентър.бг.

„ Тази акция е друга поради пандемията. Но днешното събитие е доказателство, че който желае - намира метод, а който не желае, намира оправдания. Ние сме тимът на тези, които имат причините и триумфите, с цел да застанат пред своите съграждани и да ги призоват за поддръжка и доверие “, посочи водещият на събитието, вторият в листата на ГЕРБ Никола Чанев.

„ Измина тежка година. Станахме очевидци на същински подвиг от страна на нашите медици, на изключителни образци за добрина и човещина. Президентът, който по Конституция трябваше да въплъщава единството на нацията, размаха пестник против законно определеното държавно управление. Родиха се някакви странни обединения на сякаш непримирими политически придвижвания и партии, които се опитваха да убедят българите, че ГЕРБ е техен зложелател. И до изборите ще продължат с черната си акция. И даже единствено поради това ще се провалят! Въпреки лъжите, макар експанзията, болшинството от нашите съграждани виждат ясно истината - че пандемията беше ръководена доста по-успешно, в сравнение с в редица други страни. И най-много, че имаме постоянна вероятност за развиване. Всички избори са значими. Но този път залогът е сякаш още по-голям. Ще позволим ли да захвърлим постигнатото или ще продължим да надграждаме? Ще обърнем ли тил на стабилността и растежа, на които се радваме от повече от 10 години? От нас зависи. И от нашата работа по време на тази акция. Нека да дадем всичко от себе си за един превъзходен и безапелационен резултат на 4 април! “, прикани Чанев.

„ Познавате ме от 12 години, всеки петък, събота и неделя съм тук, тъй като това е работата на народния представител. Знам, че хората в района ми имат доверие, тъй като доста проблеми бяха решени, на доста хора помогнахме “, уточни Цвета Караянчева, №1 в листата на ГЕРБ. Тя напомни и направеното досега в района – прелестни учебни заведения – санирани, реновирани, съвременен стадион, а скоро ще бъде прерязана лентата на нова спортна зала.

„ Направихме доста неща, само че има какво още да се прави. Спомняте ли си какво беше преди 12 години? На два пъти ГЕРБ пое страната след ръководство на Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи – пое една изпаднала в интернационална изолираност страна, проядена от кавги и вътрешни спорове, и я върна на вярната писта “, сподели тя.

„ Ние тръгваме към победа, победа на ГЕРБ, победа за България. Винаги сме вярвали в здравите устои на демокрацията, в мъдростта на кърджалийци и тяхното европейско бъдеще. Днес още веднъж сме единствената партия, която може да подсигурява стопански напредък и политическа непоклатимост. Направеното от нас е очевидно. Искаме сигурна и предвидима страна. Няма да позволим постигнатото от нас да бъде изтрито. Имаме волята, имаме и куража да се оправим “, приключи лидерът на листата на ГЕРБ в Кърджали.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР