Актрисата от Emmerdale Лора Нортън получи важна актуална информация за

...
Актрисата от Emmerdale Лора Нортън получи важна актуална информация за
Коментари Харесай

Лора Нортън от ITV Emmerdale се бори със сълзите за актуална информация за здравето на децата на фона на рядко заболяване

Актрисата от Emmerdale Лора Нортън получи значима настояща информация за здравето на децата си, защото и двамата се борят с рядко заболяване.

По време на епизода от предишния месец на Drama Queens на ITVBe, Лора, която играе Кери Уайът в сапунената стратегия на ITV, даде на феновете взор върху живота си, преди да се върне в шоуто след отпуска си по майчинство. Лора има две деца, Джеси, на три години, и Рони, на съвсем 18 месеца, с годеника Марк Джордън, който й партнира в ролята на Даз Спенсър.

И двете бебета на двойката бяха диагностицирани със синдром на Usher, рядко генетично заболяване, което визира както слуха, по този начин и зрението. В прочувствен миг Лора сподели: „ Когато Джеси се роди, той доста бързо беше диагностициран със загуба на слуха, което беше прочут потрес и тогава имах, както си мислех, рутинна среща с педиатъра и тя ми изясни, че това нещо се появи в него, наречено синдром на Usher, за което в никакъв случай не бях чувал преди.

„ Казаха ми, че освен има затруд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР