Пилотът на Ферари Шарл Леклер разкри, че той и седемкратният

...
Пилотът на Ферари Шарл Леклер разкри, че той и седемкратният
Коментари Харесай

Леклер разкри общ интерес, който споделя с Хамилтън извън пистата

Пилотът на Ферари Шарл Леклер разкри, че той и седемкратният международен първенец във Формула 1 Люис Хамилтън споделят един общ интерес в страни от моторните спортове. Става дума за модата, като монегаскът даже разкри, че е опитал да започва личен бранд, който за момента е стопирал.

„ Аз стартирах един фешън план, само че го стопирах. Надявам се някой ден да го възобновя. Понякога с Люис си приказваме за другите марки. Той има добър усет и се показва самоуверено в падока с много набиващи се на очи дрехи.

„ Модата е да се изразяваш себе си без да приказваш. Аз започнах да разбирам това от както започнах да обикалям света с Формула 1. Научих, че да се обличаш добре носи друго значение в другите култури.

„ Модата стартира да ми става забавна към 2017 година. Започнах да навестявам фешън ревюта и станах дипломат на Armani – по този метод модата ми стана още по-интересна “, съобщи в изявление за Gazzetta dello Sport Леклер.

Хамилтън е много изявена персона в фешън свят като с изключение на с ексцентричните дрехи, с които се появява постоянно в падока той посещава и много световни фешън събития. Британецът бе и една от главните сили при привличането на марката Tommy Hilfiger към Формула 1 като спонсор на Мерцедес.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР