Пенсиите и на останалите 8 български спортисти от тази категория,

...
Пенсиите и на останалите 8 български спортисти от тази категория,
Коментари Харесай

Свинщина! Ето Как Държавата Срина Живота На Велик Български Шампион! Снимки!

Пенсиите и на останалите 8 български спортисти от тази категория, спечелили медали от олимпиади, също са спрени.

Във връзка с това Ангел Кремов е подготвил писмо до министър-председателя на България с копия до Народното събрание, Спортното министерство, Българската федерация по битка и Спортната федерация на глухите в България, Омбудсмана на България, както и редица институции и медии.

" Повече от 30 години се борих по тепихите в света, прославял съм родината ни и българският байрак се е веел, с помощта на напъните и труда, които полагахме ", се споделя в писмото на Ангел Кремов.



Той е роден на 8 юли, 1966 година във Велинград, само че е приключил Спортното учебно заведение в Пловдив. Олимпийски първенец по битка за глухи през 1993 година в София, притежател и на сребърни и бронзови оценки от олимпиади и международни шампионати.

Има голям брой призови места и от европейски шампионати. Приключва с битката през 2015 година, сега е член на УС на Спортната федерация на глухите в България.

Ангел Кремов е женен, с една щерка, само че сега е незает и има голям брой контузии, получени по време на дългата му кариера.

" Не искам да запитвам по какъв начин ще виждам семейство и внуци, желая единствено тази неправда да бъде поправена ", написа още Ангел Кремов до институциите по отношение на необяснимото и безпричинно прекъсване на олимпийската му пенсия.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР