Първо заседание на комисията Манолова започна със скандал по правилата

...
Първо заседание на комисията Манолова започна със скандал по правилата
Коментари Харесай

Започна първото заседание на Комисията по ревизията

Първо съвещание на комисията " Манолова " стартира със скандал по разпоредбите за работа - дали материалите да постъпват 24 или 48 часа преди съвещанието и дали окончателния отчет на комисията може да бъде подписан и от депутати с изключително мнение или единствено от ръководителя.

Предлага се и възбрана за падащ кворум, т.е. съвещанието продължава даже, в случай че депутати изоставен и Комисията остане без кворум.

Бе решено при тематики с комерсиална загадка съвещанията да са закрити.

Общо 17 предпочитани тематики предложиха депутатите за работа на Комисията по проверката. Сред тях са Бюрото за отбрана на очевидците, държавните сдружения в енергетиката, топлофикациите, ЕРП-тата, ВиК бранша, АПИ, Автомагистрали, злоупотреби на общински сдружения, Държавна организация електронно предложение, БАБХ, АДФИ и Агенцията по хазарта.

Манолова предложи на партиите да посочат първите, съгласно тях тематики за разискване. От Има Такъв Народ обявиха, че техен приоритет са Автомагистрали, от ГЕРБ-АПИ, от Демократична България-Турски поток, ДПС-НАП и Национален осигурителен институт, БСП-ББР.

Бел.ред.
И двете партии, и, дадоха обещание на гласоподавателите си мажоритарен избор и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР