Първите впечатления от българските пилоти, които заминаха на обучение в

...
Първите впечатления от българските пилоти, които заминаха на обучение в
Коментари Харесай

Нашите пилоти на F-16 в САЩ впечатлиха инструкторите си

Първите усещания от българските водачи, които отпътуваха на образование в Съединените щати за многоцелевия изтребител F-16 BLOCK 70, пристигнаха от единия от вицепрезидентите на компанията производител на самолета Джей Ар Макдоналд.

Българските водачи на F-16 в Съединени американски щати впечатлиха своите инструктори. Това сподели той за нашите летци.

Според него нашите водачи са впечатлили както своите инструктори, по този начин и останалите курсисти, които се образоват с тях.

Той сподели по време на ревюто за отбранителна техника " Хемус 2020 ", че водачите ни се показват ослепително, оповестиха от МО.

Българските водачи се готвят в Съединени американски щати по същите стратегии, както и американците. Когато нашите летци се върнат, те освен ще ръководят F-16, само че и ще имат задачата да предадат опита си като обучат още водачи.

Един от съставените елементи на договорката сред държавните управления на България и Съединени американски щати за покупката на многоцелевия изтребител F-16 BLOCK 70 е образованието на водачите.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР