Първи изявления след връчването на мандата направиха кандидатът за премиер

...
Първи изявления след връчването на мандата направиха кандидатът за премиер
Коментари Харесай

Пламен Николов с първи думи като кандидат-премиер: Имаме 5 приоритета

Първи изказвания след връчването на мандата направиха претендентът за министър председател Пламен Николов и заместник-председатела на Има Такъв Народ Тошко Йорданов.

" Парламентът сега е цялостен с несъгласия. Осъзнавайки цялата си отговорност, ние бяхме при президента, където нашият канд за министър председател взе мандата. Той ще бъде в Народното събрание и ще представим държавно управление там в конституционния период ", съобщи Тошко Йорданов.

Пламен Николов разгласи целите на бъдещия кабинет: " Имаме пет целта - проекта за възобновяване и развитие; идната ковид-криза, пенсиите - желаеме да ги приезчислим; изборната система - мажоритарният избор остава на дневен ред - би трябвало да го изпълним и правосъдната промяна ".

" Надявам се да получим поддръжка на теези приеретити. Надявам се да получим поддръжката на Демократична България и ИБГНИ. Ако този кабинет мине, той стартира да извършва тези цели и не получаваме поддръжка, ние ще хвърлим... ще предоставим опцията някой различен да ръководи ", добави Тошко Йорданов.

Малобройна група протестиращи пресрещнаха екипа на Има Такъв Народ и претендент -премиера и ги назоваха " еничари ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР