Ние водим спорове само с ПП. Чакам да видя този

...
Ние водим спорове само с ПП. Чакам да видя този
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Кирил Петков си призна пред мен, че е разпоредил незаконния ми арест

„ Ние водим разногласия единствено с Политическа партия. Чакам да видя този водач дали ще ги нагруби или ще каже, че не е правилно. Има цялостно безмълвие по тази тематика, те по този начин са си намирали съдружните сътрудници. Само че, ние не се хванахме на тази игра. Дадохме голям заем. Защото, когато ги изучих и видях за какви хора става въпрос, моите полудяха. Всеки ден министрите им бяха при нас. Сега като споделят „ Защо Борисов и Пеевски не споделят, че са едно “. Ние сме едно със Съюз на демократичните сили. С Движение за права и свободи и ПП-ДБ бяхме сътрудници в Народното събрание. Те в случай че са почтени ще кажат, че ръководството беше в Народното събрание, сподели пред симпатизанти в Ловеч водачът на ГЕРБ.
„ Кирил Петков си призна пред мен, че той е разпоредил противозаконния ми арест “, означи водачът на ГЕРБ.
Борисов бе безапелационен, че на изборите на 9 юни би трябвало да има отчетлива разлика сред ГЕРБ – Съюз на демократичните сили и ПП-ДБ. „ Колегите от ПП-ДБ да не помнят, че съм мислил за тях държавнически. Те се готвят да бъдат съпротива. Всички партии им се нахвърлят. Те знаят, че в случай че Ники би трябвало да пътува е посредством ГЕРБ. Ама ние не даваме. Ники няма да пътува “, сподели още Борисов, представен от novini.bg.
Сега на Микре един щяха да го сгазят колите, вика ми: „ Гласувам за тебе, но в случай че още веднъж ги вкараш тези наркомани, повече няма да гласоподавам! “. Един километър го чувах още, по този начин им беше набрал, описа Борисов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР