Партньорите на Продължаваме промяната“ от десницата, кроят грозен заговор за

...
Партньорите на Продължаваме промяната“ от десницата, кроят грозен заговор за
Коментари Харесай

Христо Иванов и ген. Атанасов пристават на Бойко след вота?

Партньорите на „ Продължаваме промяната “ от десницата, кроят противен скрит план за разединение. Заверата издават членове от тъмносинята секта на „ Да, България “ – хората на ген. Атанас Атанасов от ДСБ. Не единствено те обаче вземат участие в интригата, а цялата скица е с благословията и съдействието на Христо Иванов.

 

Според мълвата водачите на дясното – Христо Иванов и ген. Атанас Атанасов, решили след изборите да изоставят на произвола на ориста сътрудниците си от Политическа партия и да пристанат на ГЕРБ. Поклонът пред Банкя към този момент бил контрактуван с хората на Бойко Борисов, но съгласно десните Кирил Петков и Асен Василев не подозирали за готвената скица. Депутати от десницата разкриват, че партията им е омерзена от свадите в редиците на Политическа партия, които лепят леке и по тях, а взаимното им присъединяване на изборите, щяло да е същински удар по имиджа на Демократична България и ДСБ.

 

Още от номинирането на Васил Терзиев за кмет на София в редиците на фанатизираните десни в столицата имало жестоки брожения против прегръдката с хората на Кирил Петков и Асен Василев, а тематиката се обсъждала всякога на партийните им сбирки месеци наред, признават десни деятели. Провалите на ротацията и фантазията на ген. Атанасов да оглави Народното събрание, също наклонили везните към отцепление, а фактът, че тъмносиният водач не е лидер на нито една листа, напълно вбесил десницата.

Отделно принудата да са дружно на европейските и националните избори, към този момент преляло чашата измежду актива на ДСБ и Демократична България и съгласно думите им, водачите им изцяло осъзнавали, че би трябвало да скъсат след изборите с сътрудниците си от Политическа партия и да се гушнат с предстоящите спечелили от ГЕРБ. Това било добре пристигнало и за Борисов, който от много време също се пробва да всее разкол в дребната коалиция като фаворизира Христо Иванов за сметка на плачливия Кирил Петков, на който демонстративно отхвърляше да вдигне телефона по време на договарянията за ротацията.

 

От „ Кърниградска “ издадоха още, че с изключение на Христо Иванов, Борисов е съумял да трансформира и някогашния министър председател Николай Денков в евентуален отстъпник. Денков съвсем бил на косъм да се отдели от Политическа партия след изборите, макар че води две техни листи – в Бургас, и в Шумен. Отсега ученият си проправял път към благословията на Борисов, като упорствал партията му да се съюзи с ГЕРБ след вота, сякаш поставяйки условия за взаимно ръководство. Депутати от ГЕРБ към този момент се майтапят, че в редиците им щяло да има няколко някогашни министър председатели след изборите – Бойко Борисов, Мария Габриел, която се чака да е лидер на евролистата и Николай Денков, разкриват още от партията.

Инфо: Уикенд

Тагове: христо иванов ген. Атанас Атанасов „ Да България “ бойко борисов ГЕРБ ПП Кирил Петков ДБ ДСБ Асен Василев Мария Габриел Николай Денков
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР