Алекс Гърдева не спести критиките си към Младенов и безцеремонната

...
Алекс Гърдева не спести критиките си към Младенов и безцеремонната
Коментари Харесай

И Алекс Гърдева насмете Алек и мама: Кастрираха ни мъжете!

Алекс Гърдева не спести рецензиите си към Младенов и безцеремонната му родителка. По думите ѝ няма нищо неприятно в това всеки да направи избран избор и да го отстоява. Проблемът обаче идва от метода, по който тазгодишният ерген заяви решението си на Магдалена и Надежда.

Липсата на храброст да застане пред тях и да ги уведоми персонално, приказва единствено, че е слаб мъж. Не е за подценяване и фактът, че допреди часове въпреки всичко като че ли им е свалял звезди и даже с езика на тялото си е показвал, че ги харесва. Според психоложката целият проблем в тази ситуация се дължи на връзките сред майка и наследник. В последна сметка живеем в действителността на 2024 година, където е безумно да се разсъждава по този метод. Майката несъмнено желае да отбрани сина си, само че в последна сметка реализира само кастрацията му. При състояние че е разбираемо да се опасява, въпреки всичко мнението ѝ е резултат единствено от личните ѝ ограничавания и контузии от предишното.

Така Алекс Гърдева признава, че е потресена от всичко, показано в ефир. По думите ѝ съжалява, че е гледала епизода, още повече че държанието на Алек е изложило цялото предаване. Все отново “Ергенът ” е риалити, отдадено на любовта, а в последна сметка приключи трагично. Според Гърдева всеки е забелязал и типажа, който следва актуалният ерген – руси и по-опитни дами. За страдание, той няма смелостта да застане зад потребността си.

Автор: plovdiv24.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР