Когато се разбра как е постъпил ергена с двете си

...
Когато се разбра как е постъпил ергена с двете си
Коментари Харесай

Алек след „Ергенът”: Не робувам на хорското мнение!

Когато се разбра по какъв начин е постъпил ергена с двете си финалистки в обществената мрежа го заляха с жесток хейт. И в случай че някои си мислеха, че през днешния ден няма да се появи и да дава пояснения онлайн, той цъфна по малкия екран, с цел да се отбрани от нападките.

Срещу него се изправиха гостите на медията, измежду които бяха някогашни участнички в предходни сезони на шоуто, както и водещи на подкасти. Които се пробваха да му изискат пояснение какви ги е приключил.

Само, че Алек не изглеждаше толкоз обезпокоен колкото чакаха всички. Той по скоро показва умерено и уравновесено държание и парира нападателната вълна, издигнала се против него и сподели: ”На никого не съм обещавал подправени неща, а решението да не избера никоя го бях взел преди срещата с майка. Изкарах до  финала, с помощта на лична тактика, само че истината е, че никое от девойките не съумя да ме допре. Влязох да открия моето момиче, и на никоя не дадох обещание ярко бъдеще. Приоритет за мен бе какво желая аз.

Алек отговори на заложените му въпроси в детайли, само че направи усещане, че не се остави нито за момент да го въвлекат в интриги за майка му или за някоя от участничките. Така съумя да се измъкне изсъхнал от всенародното неодобрение, разразило се против него.

Автор:vihrogon.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР