Парламентът на Грузия ще разгледа инициатива за производство на индийски

...
Парламентът на Грузия ще разгледа инициатива за производство на индийски
Коментари Харесай

Грузия започва износ на марихуана

Парламентът на Грузия ще прегледа самодейност за произвеждане на индийски коноп за експорт, съобщи ръководителят на законодателния орган на кавказката страна Ираклий Кобахидзе.

Миналата седмица министър председателят на страната Мамука Бахтадзе заяви, че държавното управление обмисля заверка на развъждането на марихуана за медицински цели и за износ. Той обаче акцентира, че „ развъждането на коноп ще бъде строго регламентирана “ активност.

Според Кобахидзе законопроектът ще включва два пакета. Първият ще преглежда използването на канабис, а вторият — производството за експорт. Предвижда се Народното събрание да прегледа първата част от законопроекта.

Според ръководителя на грузинския парламент ръководеният от него орган не „ бърза с разглеждането на въпроса за култивация на марихуана “. Той означи, че управляващите ще стартират съвещания по тематиката и с авторитетната грузинска черква, която остро се опълчи на самодейността.

По-рано конституционният съд на Грузия почете жалбата на водачите на опозиционната партия „ Гирчи “ и анулира административните санкции за приложимост на марихуана. Съдът дефинира използването на лекия опиат като „ право на свободно развиване на личността “. /РИА „ Новости “ БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР