Партньорите в BDO избраха Марк Шоу да ръководи петата по

...
Партньорите в BDO избраха Марк Шоу да ръководи петата по
Коментари Харесай

Аутсайдерът на BDO печели надпреварата за ръководене на петата по големина счетоводна фирма в Обединеното кралство

Партньорите в BDO избраха Марк Шоу да управлява петата по величина счетоводна компания в Обединеното кралство в изненадваща победа за началник на бизнес преструктуриране на компанията.

Счетоводната и консултантска компания от приблизително равнище съобщи в сряда, че Шоу, който към момента не е взел участие в управителния екип на BDO, ще наследи Пол Игланд като ръководещ сътрудник през октомври.

Скот Найт, началник на отдела за одит и сигурност на компанията, се смяташе за любимец за правоприемник на Игланд, съгласно доста хора, осведомени с въпроса. На среща във вторник обаче на сътрудниците беше оповестено, че Шоу е триумфирал в конкуренцията с петима претенденти.

BDO се разрасна бързо през последните години, изключително в своята одиторска процедура, ръководена от Найт, само че също по този начин притегли от ден на ден внимание от страна на регулаторите.

Фирмата е най-успешната от средата счетоводните компании от равнище в спечелването на повече бизнес измежду фирмите от FTSE 350 през последните години, само че в годишния си пре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР