Наскоро САЩ частично преустановиха вноса на облекла от Филипините по

...
Наскоро САЩ частично преустановиха вноса на облекла от Филипините по
Коментари Харесай

Китай разкритикува забраната на САЩ за вноса на филипински дрехи, по подозрение, че в тях е използван памук от Синдзян

Наскоро Съединени американски щати отчасти преустановиха вноса на дрехи от Филипините по съмнение, че памукът за производството им е от „ насилствен труд “ в Синдзян. В тази връзка представителят на китайското Външно министерство Уан Уънбин през вчерашния ден съобщи на конференция, че американският Закон за попречване на насилствения труд на уйгурите няма нищо общо с така наречен насилствен труд, а води до безработица и нарушава правата на живот, работа и развиване на жителите на самостоятелния регион.

Подобно държание е знак за хегемонистичния нрав на Съединени американски щати, подкопава разпоредбите на международното търговско-икономическо съдействие и поврежда световната индустриална верига и веригата за доставки. Законът на Съединени американски щати има за цел да притегли повече страни в тактиката им за ограничение на Китай. „ Китай се опълчва уверено и ще предприеме нужните ограничения да отбрани законните права и ползи на своите предприятия “, бе безапелационен представителят.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниКоментарен Поглед6190Д-р Румен Петков: Кюстендил е имал, заслужава да има и ще има по-добра орис!Алтернативен Поглед41519Саймън Ципис/Израел/ за загадъчната гибел на иранския президент РаисиАлтернативен Поглед22191Саймън Ципис за готвения прелом в Грузия по украински образецАлтернативен Поглед5314Михаил Миков-Водач в 25МИР-София и Видин: " ЛЕВИЦАТА! " дава вяра на левите хора в БългарияАлтернативен Поглед5278Д-р Цветеслава Гълъбова-Водач-Монтана, Ст.Загора: Каква опция на статуквото предлага " ЛЕВИЦАТА! "?Алтернативен Поглед117618Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /  ЛЕВИЦАТА, водачи на листи, избори, 9 юни  ЛЕВИ </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР