Полицаи в Манчестър са издали изображение от камери за видеонаблюдение

...
Полицаи в Манчестър са издали изображение от камери за видеонаблюдение
Коментари Харесай

Полицията преследва Франко Манка, `обядват и дашърс, които са изчерпали сметката си за пица от £98`

Полицаи в Манчестър са издали изображение от камери за видеонаблюдение на мъж и жена, с които желаят да приказват, откакто ресторант удари съвсем 100 паунда не получавам възнаграждение.

Съобщава се за хипотетичната вечеря и тичане предишния петък в ресторант Franco Manca в Дидсбъри. Служители от полицията в Голям Манчестър споделят, че клиентите са си тръгнали, без да платят, и желаят да приказват с тези на фотографията. Служителите споделят, че случаят е станал сред към 15:07 и 16:20 часа в петък, 17 май, макар че не е известно кои ястия в менюто са довели сметката до общо £98,35.

Всеки, който разпознае или който има информация, се приканва да се свърже с тях. GMP показа изображението и апела, споделен на страницата на GMP Chorlton и Didsbury във Фейсбук през днешния ден. Той гласи: „ #АПЕАЛ | Искаме да приказваме с тези лица след вечеря на стойност £98,35 във Franco Manca в Дидсбъри на 17/05/2024 сред 15:07 и 16:20. Някаква информация? Обадете се на 101, като цитирате Log CRI /06A3/001...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР