Paragona и Национална здравна служба (NHS) продължават да набират лекари-специалисти

...
Paragona и Национална здравна служба (NHS) продължават да набират лекари-специалисти
Коментари Харесай

Търсят 70 лекари за Англия

Paragona и Национална здравна работа (NHS) не престават да набират лекари-специалисти по Обща медицина за работа в Лондон, като все още остават 70 места. Работните позиции са отворени за кандидатстване за всички общопрактикуващи лекари в доста страни от Европейския съюз, в това число България, Хърватия, Гърция, Италия, Литва, Полша и Испания. Специалистите, набрани по плана, ще имат опция да работят в две от най-атрактивните области на Обединеното кралство, а точно Херфордшир и Западен Есекс. Курсовете за образование за всички утвърдени претенденти ще се проведат в Пясѐчно, покрай Варшава, като започват първо на 12 август, а по-късно – при започване на ноември месец.

Херфордшир и Западен Есекс са измежду най-живописните региони в южна Англия. Те разполагат с отлични образователни заведения и се намират наоколо до централен Лондон. Според ранглиста на uSwitch Better Family Life Index, която изследва живота в 138 английски окръга, Херфордшир е най-хубавото място за живот във Англия. Херфордшир и Западен Есекс са известни като китни дребни градове и естествени резервати, които са измежду обичаните места на известни кино режисьори.

„ Страхотни учебни заведения, 20-минутно пътешестване с трен до Лондон, 50 километра до плажа и единствено няколко крачки до Кеймбриджкия университет и Летище „ Лутън “ – всичко това прави салдото сред кариерата и фамилията по-лесен – съобщи Мартин Радз, шеф и съосновател на Paragona. – Лекарите в нашата стратегия ще бъдат щастливи от разпределението на работната си седмица, тъй като ще имат задоволително време да се насладят на заобикалящата ги среда, като стартират от 17 и стигнат до 37.5 работни часа на седмица. ”

Тазгодишната стратегия за лекари-специалисти по Обща медицина се концентрира освен върху напредването в кариерата, само че и върху личностното развиване. Paragona желае да се увери, че участниците се усещат спокойни и сигурни.

„ Националната здравна работа ни увери, че резултатите от Брекзит няма да повлияят върху програмата ни. Всеки стадий от процеса е основан по този начин, че да обезпечи удобството на участниците и техните фамилии. Paragona ги поддържа от самото начало с курсове по британски език, насоки за работа при разликите сред здравните системи във Англия и Европа, при преместването, намирането на учебни заведения за децата и работни места за съпрузите, както и с образования за процесите на новото работно място ” – споделя Кинга Лозинска, основен изпълнителен шеф на Paragona.

Не е належащо участниците в курсовете по ориентировка на Paragona, които се организират в кампуса на компанията в Пясѐчно, да се явяват на наложителните езикови курсове IELTS и OET, които до момента бяха единственият метод за всички чужденци да получат позволение за работа като лекари-специалисти по Обща медицина от NHS. Следващите два курса за медици, които желаят да практикуват в Херфордшир и Западен Есекс, стартират надлежно на 12 август, а по-късно – през първите седмици на ноември. Кандидатури се одобряват до 22 юни.

„ Това, което отличава предлагането на Paragona, е, че участниците получават цялостна работна заплата по време на образованието си и до 8000 английски лири при тяхното пренасяне – добави госпожа Лозинска. – Първоначално, фамилните лекари, които работят към 17 часа на седмица, изкарват близо 70 000 паунда. След този интервал на акомодация работата им се усилва до 37.5 работни часа на седмица, с годишна заплата от 80 000 паунда. След две или три години, един доктор нормално изкарва 90 000 паунда на година. “

Много английски лечебни заведения и клиники, които работят с Paragona, търсят лекари за непрекъснати позиции или бизнес партньорства, даже и за висши управителни позиции, при които заплатите могат да доближат до 200 000 паунда. Това не е първата година, в която Paragona си партнира с Националната здравна работа в Обединеното кралство. През 2004 година компанията нае и образова 300 зъболекари от цяла Европа за работа във Англия. В идващите месеци Paragona ще наема хора и за други райони във Англия.

За повече информация по отношение на набирането на лекари-специалисти по Обща медицина за работа към Националната работа по опазване на здравето във Англия (NHS): www.paragona.com

За Paragona:

Paragona е водещ международен снабдител на интернационалните решения за проблемите, свързани с дефицита на експерти в бранша на опазването на здравето. От 2002 година до момента компанията е подкрепила над 1000 медицински експерти да стартират нов живот и кариера в чужбина. Paragona дава опция за развиване на професионалните умения на европейски лекари в влиятелни медицински заведения в Скандинавия, Англия и Франция. Компанията оказва помощ с намирането на подобаваща позиция, цялостната подготовка и оформянето на нужната документи, както и с включването в проведено интензивно езиково образование, изцяло гратис. Работата в предложените от Paragona лечебни заведения подсигурява конкурентно възнаграждение, удобни обществени условия и добра работна среда.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР