Паньо Мангъров, обвинен в отвличане и изнасилване, не признава вина.

...
Паньо Мангъров, обвинен в отвличане и изнасилване, не признава вина.
Коментари Харесай

Смразяващ разказ в съда от жертвата на страховития изнасилвач Мангъров

Паньо Мангъров, упрекнат в похищение и обезчестяване, не признава виновност. Днес той се изправи пред съда за следващ път, оповестява.

По време на разпоредителното съвещание, той отхвърли да признае всички обстоятелства и условия в обвинителния акт. Така процесът ще започва с разпита на всички очевидци и движимости лица.

Според прокуратурата 45-годишният мъж, по прякор Чешкия, е отвлякъл и изнасилил млада жена.

Бизнесменът се срещнал нея в обществените мрежи. Той упорствал двамата да се срещнат, само че тя му отказвала. За да спре да я тормози, дамата се съгласила да поговори с него за няколко минути.

На горепосочената дата, откакто се качила в автомобила му в Пловдив, с цел да поговорят, той потеглил в посока София.

По пътя заплашил дамата с секира, а когато пристигнали в дома му в София, той я изнасилил, като я принудил за това със заплашване. За да си построи „ оправдание “ Мангъров, на местата, където знаел, че има видеокамери, нареждал на дамата да се държи другарски с него.

Делото към този момент бе белязано от провал, откакто обвинителният акт бе върнат на прокуратурата за премахване на процесуални нарушавания.

Защитникът му – юрист Илиян Василев изиска делото да се приключи и да се трансферира в съда, където е осъществено закононарушението, а точно в София.

Съдът обаче поряза мераците му. Отказ получи и молбата му да се понижи паричната му гаранция от 10 хиляди лв..

Процесът ще премине при закрити порти. Причината – представителят на потърпевшата жена посочи обстоятелството, че ще се разкрият детайлности от персоналния живот на пловдивчанката.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР