Пандемията промени света изцяло и несъмнено успя да преобърне живота

...
Пандемията промени света изцяло и несъмнено успя да преобърне живота
Коментари Харесай

Анелия: Трябваше да изразя себе си по друг начин

Пандемията промени света напълно и безспорно съумя да преобърне живота на доста хора. А когато приказваме за родните попфолк диви, очевидно ситуацията е в действителност съществено. Кризата несъмнено удари бизнеса с нощните заведения и нощните заведения, на които певиците постоянно са разчитали.

И през днешния ден, когато към момента нямат право да работят както преди, те към този момент търсят всевъзможни други полета за изява и докарване на доходи. Една от тях се оказа Анелия, която в миналото бе измежду първите огромни звезди на попфолка.

Самата тя призна в телевизионно изявление, че безизходицата, в която я е вкарала пандемията, ѝ се наложило да стартира напълно ново начинание. Ето какво показа за новото си амплоа на фешън дизайнер:

" След тези ситуаци в целия свят, аз нямаше какво да върша и станах дизайнерка. Трябваше да изразя себе си по различен метод. Гледах да е нещо, което ми е прелестно.

Анелия подсигурява, че облеклата, които създава, са по финален вик на модата и че качеството на платовете, които са импорт от чужбина, е несъмнено. Певицата се похвали, че максимален интерес измежду купувачите провокират спортните ѝ облекла, а от рекламните фотоси, които е споделила в обществените мрежи, виждаме, че за фрагментите се е доверила на себе си като модел, както и на щерка си Ивон, написа woman.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР