ОвенПротиворечията между Вас и другите хора може да се изострят

...
ОвенПротиворечията между Вас и другите хора може да се изострят
Коментари Харесай

Хороскоп за 9 януари

Овен
Противоречията сред Вас и другите хора може да се изострят заради Вашата лична амбициозност и самоувереност. Не е изключено някой да завиди на Вашата храброст и свободолюбие, на огромните Ви връзки или широтата на Вашето мислене. Много е значимо, да не се самозбравите! Вслушвайте се в мнението на другите хора и може да се окаже, че то не е надалеч от истината. Освен това би трябвало да помните, че няма да минете без сътрудници. В връзките си към тях бъдете сдържани, само че обективни, и не минавайте откритите граници в общуването.

Телец
Затруднителната обстановка на работата през днешния ден ще предложи нов проект и ново чувство на безредици. Споделете с приятелите положителните вести – колкото повече сила стои зад Вашата нова цел, толкоз повече ще са възможностите, че тя ще може да бъде реализирана. Неочаквано ще си спомните, че сами контролирате живота си. Използвайте мненията на най-умните свои познати, и не се притеснявате, да се възползвате от техните връзки.

Близнаци
Вашата убеденост в себе си ще се окаже през днешния ден доста потребна, когато през днешния ден се наложи да се намесите в някаква обстановка и да действате уверено. У пъзела не доближават детайли, които са точно у Вас. Ще спасите ситуацията и това неотложно ще Ви направи звезда. Всичко това се случва с цел да Ви се покаже, че в случай че желаете всичко да се свърши вярно, от време на време се случва да извършите това сами. Наистина ще усетите прелестно неспокойствие, защото идват куп забавни неголеми планове. Днешната Ви интензивност е идеална подготовка за идващите няколко седмици.

Рак
Защо единствено това вършиме - да се борите със подозрения в личните си благоприятни условия? Днес за сходни неща просто няма време. Вашите мисли освен са скъпи, само че и правилни! Огледайте се в близост. Нали знаете, че сте най-умния човек в стаята? Защо просто не го признете? Няма нищо неприятно в това, да кажете истината. Ако поемете ръководството в свои ръце, това просто няма да провокира възражения. Честно казано, хората желаят да чуят това, което има да кажете, а по-късно компактно да следват Вашите указания.

Лъв
Днешният ден е подобаващ за самовглъбяване в своя вътрешен свят и за търсене на отговори вътре в себе си. Ще бъдете настроени хармонично и подготвени да помогнете на околните хора. В връзките с деловите сътрудници може да се стигне до преобразувания, нужни за по- нататъшното съдействие. Ако употребявате някакви лекарства, през целия ден избягвайте използването на спиртни питиета. Бъдете деликатни и не се самозалъгвайте.

Дева
Днес Вашият персонален живот ще сияе във всички цветове на дъгата и ще Ви радва със своето многообразие. Постарайте се, да не нарушавате екологическото равновесие на своята персонална ниша - дано да се резервира за дълго време.

Везни
Ако се занимавате с активност, свъразна с реклама, през днешния ден може да се радвате на един извънредно сполучлив ден. Само че работата напълно не е всичко, и затова намерете време и за обичания човек. Не е за предпочитане да остане с усещане, че постоянно е на втори проект. Преценявайте всяка своя дума и деяние и се постарайте, да не го огорчавате.

Скорпион
От очите Ви през днешния ден ще паднат следващите розови очила, и ще може да погледнете своя обичан човек в действителност без подвеждане. Доста е допустимо, сегашният му облик да Ви хареса доста повече от оня, който сами сте си измислили. Затова не бързайте да се страхувате авансово!

Стрелец
Макар че през днешния ден може да удържите победа над недоброжелателите, да изпреварите съперниците и да постигнете не неприятни резултати в работата, денят не може да бъде наименуван абсолютно сполучлив. Професионалните проблеми ще пораждат по-бързо, в сравнение с можете да ги решите, и би трябвало безусловно да се разкъсате на части, с цел да не изпуснете нищо. За страдание, въздействието на неподходящите трендове в областта на персоналните взаимоотношения, е много мощно. Ще се карате с индивида, който обичате, и какъв брой повече го обичате, толкоз по-силно и по-често ще се карате. Да се сдобрите ще бъде много комплицирано.

Козирог
Днес ше Ви се наложи, да извършите компромис. Това все- отново е по- добре, в сравнение с да стигнете до открит спор. Още повече, че последния постоянно ще можете да го извършите! Бъдете оптимални внимателни, тъй като по-късно няма да има кого да обвинявате.

Водолей
Днес ще можете да отделите време за своите персонални стремежи и желания. Може да избухнат усеща към нови познати, както и да се стартират сантиментални връзки. Днес ще бъдете чувствителни и прочувствени. В работата може да се ръководите от по- възрастните и опитни сътрудници. Вечерта е подобаваща за срещи с другари и за забавни диалози.

Риби
През деня може да се сблъскате с неприятности(например домашни), с глупавото въодушевление на колегата си, приятеля или спътника. Ако чувствате неоснователно безпокойствие и имате възприятието, че всички са Ви изоставили, пробвайте да потърсите източника на сходни мисли и чувства в предишното. Повишената енергетика и увереността в личните сили, ще доведат до триумфи в професионалната активност. Активното физическо натоварване ще Ви донесе куп удоволствия. В сантименталните и фамилни връзки Ви чака триумф. За положително самочувствие проявете сдържаност и нерешителност, а не е зле и да следите за здравето си. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР