ОВЕНОчаквайте трудности и конфликти, заради собствената ви невъздържаност и нежелание

...
ОВЕНОчаквайте трудности и конфликти, заради собствената ви невъздържаност и нежелание
Коментари Харесай

Перфектен ден за една зодия днес

 ОВЕН

Очаквайте компликации и спорове, поради личната ви волност и отвращение да приемете мнението на сътрудниците. Не проявявайте безпричинна експанзия поради материалните си желания. Понякога се постанова да отстъпите, изключително когато е във ваша изгода. Желанието ви за професионални триумфи е подвластно от държанието ви. Заслепени от възприятията си не сте подозирали че обичаните ви имат собствен живот, макар, че не желаете да го приемете. От вас зависи да не се предавате във властта на ревността и страстта. Дали ще приемете изневярата и ще простите и по-късно ще се отдадете на полови удоволствия зависи от вас.

ТЕЛЕЦ

Засилва се стремежът ви към промени, водещи до триумфи, в случай че не решите да се откажете да ги предприемете, само че това е ваше право. Обмислете началото на нови занимания. Претоварването с непостижима работа е във ваша щета и ще ви изложи. Прибързаността е нежелателна, изключително в случай че е обвързвана с диалози за съществени вложения. Не са изключени неточности и в персоналните връзки, които ще ви донесат любовни разочарования, в случай че не измененията държанието си и не осъзнаете, че няма по какъв начин да подреждате живота на близките и на половинката си. Забравете за интимни мигове в този ден.

БЛИЗНАЦИ

Стабилизирайте връзките си на работното място. Поемете с разсъдък и нерешителност нови отговорности в службата. При опция пътувайте, гостувайте на другари или сътрудници и проведете плануваните за деня настоятелен диалози. Намерението ви незабавно да подпишете договорите за бъдеща активност може да бъде повода за неуспех. Романтичните запознанства няма да ви донесат предстоящото благополучие, макар че сте подготвени на всичко, с цел да забравите самотата. Сексът с непознати сътрудници ще ви сътвори проблеми, изключително в случай че сте фамилни или съществено обвързани. 

РАК

Внимавайте да не пропуснете положителните благоприятни условия за финансиране и планирайте целия месец, с цел да не се натоварите до физическо безсилие. Съгласете се на предложение за съдействие, в случай че не е обвързвано с рисковани вложения. Очаквайте финансови приходи от присъединяване ви в огромен план, само че не инвестирайте преждевременно. Когато се приберете изяснете връзките с интимния си сътрудник и се подчинете на разпоредбите, които ви постанова, в случай че не са в несъгласие с вашите показа за фамилно общуване. Струва си най-малко един път да се окажете във властта на възприятията, с цел да не се лишите от полови наслаждения. 

ЛЪВ

Задълбочете се и не позволявайте на никой да ви отклони от дилемите ви. Имате опция да започнете внимателно нови задания към обед. Прибързаността е неразрешена. Изпълнени сте с несъгласия. Една част от тях са свързани с работата ви, а друга с обстоятелството, че сте склонни пасивно да гледате какво става към вас. Личните ви връзки са проблематични. Избягвайте запознанствата и флиртовете. Прекарайте вечерта в стеснен фамилен кръг. Не сте сигурни по какъв начин ще ви посрещне интимната ви половинка и дали ще имате шанса да изживеете мечтаните полови удоволствия. 

ДЕВА  

Ще осъзнаете, че в този ден на работното ви място царува безпорядък, провокиран от неточности и неразбирателство с ваши сътрудници и ви изнервя. Проверете всички разпоредби, които са ви дали и се заемете със отговорностите си. Предстои ви да стабилизиране завоюваните позициите. Търговците ще жънат триумф. Всичките си хрумвания можете да осъществите благодарение на доверени хора. Бъдете виновни към фамилните си отговорности, благи дами и не пропускайте да създавате уют в дома си. Оставете се във властта на възприятията и ще изживеете незабравими интимни мигове. 

 

ВЕЗНИ

Не се заблуждавайте, че са ви създали преференциално делово предложение. От сутринта се сблъсквате с компликации, подбудени от прочувствените ви реакции. Примирете се, че към вас има и неточни хора. Допуснатите неточности са свързани с ваши професионални искания и условия, които очевидно не са преценени вярно.  Инатът ви може да съсипе връзките ви с интимния сътрудник. Изневерили сте преди време, прикрили сте този факт, само че през днешния ден истината ще блесне и ще бъдете разкрити. Забравете за интимните мигове и половите удоволствия!  

СКОРПИОН

Промените зависят от вас, обмислете ги в елементи. Напрегнати сте, само че този факт не пречи да ги превърнете в позитивни. От вас се изисква да сте прозорливи, с цел да не хлътнете в рисковани покупко-продажби. Ядосвате се поради компликации при общуването с деловите си сътрудници, които са ви дали неизпълними обещания. В персоналните ви връзки липсва взаимното съгласие, само че преценете дали не носите и вие виновност, скъпи дами, поради безконечната си претовареност или неспособност да сте компромисни. Не сте удовлетворени от интимния си живот и сексът не ви доставя наслаждение. 

СТРЕЛЕЦ

Очаква ви нормалната рутинна работа, за жалост през днешния ден комбинирана с доста страсти. Постарайте се да не са отрицателни, с цел да избегнете депресията и служебните проблеми. Стабилизирайте постигнатото. Подписаните контракти може и да не са печеливши, в случай че не сте ги прегледали деликатно. Поискали сте среща с ваша интимна връзка, която обърква живота ви. Отказът да приключите връзките си и заканата му да ви разведе са причина да сте гневни на целия свят. Не се поддавайте на половото привличане посред ви и се приберете при фамилията си. 

КОЗИРОГ

Предстои ви сполучлив и изпълнен с позитивни страсти ден. Време е да докажете на сътрудниците си, че новите ви хрумвания са действителни и елементарно осъществими, даже и в случай че откажат да ви оказват помощ. Сами ще се справите и справедливо ще получите мечтаното самопризнание. Поднесете концепциите си на управлението и изчакайте търпеливо да ги одобрят. Време и да потърсите своята нова среда, в която ще се чувствате на мястото си и ще срещнете подобаващия сътрудник, а това може да се случи през днешния ден. Семейните са склонни на изневери, които мъчно ще бъдат оправдани и наказването ще е отнемане от секс. 

ВОДОЛЕЙ

Налага се настойчиво да отстоявате възгледите си и да отбраните ползите си. Сторете го, с цел да не измените хода на събитията във ваша щета. Очаквайте материални триумфи, само че в случай че получите пари ги съхранете. Следобед забравете за желанието си да обещавате, че влагате част от полученото в недомислени покупко-продажби, тъй като сте в губеща позиция. Компромисите от ваша страна са гаранция за триумф както в фамилията, по този начин и на работното място. Близките ви са се успокоили от вашата хрисимост. Сексуалните ви връзки най-накрая се възстановяват. 

РИБИ

Материалните ви триумфи притеглят искащи да се срещнат с вас, с цел да ви желаят заеми, които е редно непосредствено да откажете, с цел да не търпите загуби. Не планирайте деловите си срещи в този ден. Не взимайте значими настоятелен решения, в случай че са свързани с финансиране на планове. Не са изключени неточности на работното място, поради неправилната ви оценка до каква степен са надеждни сътрудниците ви. Не се опитвайте да изяснявате персоналните си връзки. Не мислете за невярност, с цел да мъстите със секс със инцидентни сътрудници. Последствията са отрицателни на първо място за вас.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР