Отново нарушител на пътя и отново такъв, който кара тортинетка.

...
Отново нарушител на пътя и отново такъв, който кара тортинетка.
Коментари Харесай

Електрическа тротинетка на Цариградско шосе развива висока скорост

Отново извършител на пътя и още веднъж подобен, който кара тортинетка. Автомобил е снимал движещия се с към 80 км/ч лидер на електрическа тротинетка, видя Sofia24.bg.



В съответния случай виждаме, че лидерът има нужното облекло, както и каска, само че скоростта, която развива е извънредно висока за тротинетката и евентуалната заплаха за формиране на ПТП е огромна, изключително когато виждаме транспортното средство на бул. " Цариградско шосе " в София да се " състезава " с другите участници в придвижването - колите.

Преди две години депутатите дефинитивно регламентираха придвижването с електрически тротинетки. Това стана факт с признатите на второ четене текстове от Закона за автомобилните транспорти.



На водачите им е забранено също по този начин да транспортират други лица, както и да ги ръководят без да държат кормилото с ръце. Скоро ви показахме случай при който мъж вози дете на тротинетка, което е абсоютно забрането. Тук може да видите съответния рисков случай, както и някои от главните правила за придвижване с електрическа тротинетка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР