Политическият консултант, който призна, че е организирал фалшиво автоматично обаждане,

...
Политическият консултант, който призна, че е организирал фалшиво автоматично обаждане,
Коментари Харесай

Обвинен е политически консултант, за който се твърди, че стои зад фалшиво автоматично обаждане на Байдън

Политическият съветник, който призна, че е провел подправено автоматизирано позвъняване, представяйки се за президент Байдън преди първичните избори на Демократическата партия в Ню Хемпшир по-рано тази година, е упрекнат по 26 обвинявания в щата и е санкциониран с 6 милиона $ Федералната комисия по връзките.

Главният прокурор на Ню Хемпшир разгласи в четвъртък, че Стив Крамър е упрекнат в 13 закононарушения за угнетяване на гласоподаватели и подкупване и 13 обвинявания за показване под непозната идентичност на претендент в голям брой щатски юрисдикции, а също така Крамър е санкциониран с 6 милиона $ от FCC за противозаконните автоматизирани позвънявания.

В запис на позвъняването, получен от CBS News, глас, който звучи като този на господин Байдън, споделя на гласоподавателите на Democratic Granite State да „ запазят “ гласа си за общите избори през ноември и да останат у дома.

разследващите организации предизвестиха за опасността от генеративен ИИ, който се насочва към ноември в бюлетин, получен от CBS News.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР