Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев заяви, че червеният картон

...
Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев заяви, че червеният картон
Коментари Харесай

Стамен Белчев: Поздравявам момчетата за усилията, които положиха

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев съобщи, че аленият картон на вратаря Густаво Бусато е лишил отбора от опцията да вземе трите точки при семейството си на Черно море.

" Армейците " изгубиха с 1:0, откакто при започване на второто полувреме Бусато бе изпъден за брутално нарушаване против Уеслен Жуниор, който бе изнесен от терена с кола за спешна помощ. Веднага след подновяването на играта пък " моряците " стигнаха до победния гол посредством Пабло Гарсия.

" Ситуациите, които имахме, трябваше да ги отиграем по по-добър метод. Поздравявам момчетата за напъните, които поставиха. Червеният картон ни лиши от трите точки в днешния мач. Знаехме за мощните страни на Черно море и за това какъв брой стилен тима са те. Те са от много време дружно, имат доста добър треньор, само че не ни доближи и шанс в днешния ден. Откакто съм аз старши треньор единствено в два мача сме играли с централен нападател. За страдание сега с това разполагаме. Димитър Евтимов се оправи добре на вратата, удовлетворен съм от него. Срещу всеки тим излизаме на 100 %, по този начин ще бъде и против Локомотив Пловдив ", съобщи Белчев.

Поражението остави ЦСКА на третото място в класирането, а Черно море сигурно ще приключи сезона на втора позиция.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР