Губернаторът на Ню Хемпшир Крис Sununu критикува двама от колегите

...
Губернаторът на Ню Хемпшир Крис Sununu критикува двама от колегите
Коментари Харесай

Sununu пуска широки позиции срещу `jacka--` Куомо, Newsom, казва, че десните представители `функционално не правят нищо`

Губернаторът на Ню Хемпшир Крис Sununu подлага на критика двама от сътрудниците си губернатори в четвъртък, казвайки, че доста от губернаторите, с които е служил, се схващат между тях, като се изключи Гавин Нюсъм от Калифорния и някогашния губернатор на Ню Йорк Андрю Куомо.

Сунуну отговаряше на въпрос от Роналд Рейгън Модераторът на президентската фондация и институт (RISE) Фред Райън за разликата в динамичността сред метода, по който работят губернаторите и законодателите в Конгреса.

„ Мисля – вижте – съвсем всички губернатори се схващат “, сподели частично Сунуну, добавяйки, че през осемте му години в Конкорд е имало единствено двама откровени демократи, които наподобява са неправилно раздрусали него и сътрудниците му.

Когато Райън попита дали могат да бъдат разпознати, Сунуну отговори:

„ Да, Андрю Куомо – цялостен глупак** – никой не го харесва “, сподели Сунуну за три мандата издънка на една от най-разпознаваемите политически семейства в Ню Йорк.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР