ПОРТЛАНД, Мейн (АП) — Учените с бостънски аквариум насърчават плажуващите

...
ПОРТЛАНД, Мейн (АП) — Учените с бостънски аквариум насърчават плажуващите
Коментари Харесай

Времето на плажа е тук, както и акулите. Учените казват, че е време да се внимаваме за големи бели акули

ПОРТЛАНД, Мейн (АП) — Учените с бостънски аквариум предизвикват плажуващите да рапортуват за наблюдения на бели акули този празничен уикенд, откакто бяха следени признаци на ухапвания от акули в голям брой морски бозайници.

Уикендът на Мемориалния ден бележи неофициалното начало на лятото в Нова Англия и районът към този момент претърпява крайбрежно време. Това е добра причина да бъдете нащрек за акулите, постоянно наричани огромни бели, сподели Джон Чизхолм, асистент академик в Центъра за океански живот Андерсън Кабот към аквариума на Нова Англия.

Аквариумът получи отчет за кит минке с захапване от бяла акула край Чатъм, Масачузетс, неотдавна и това също е времето на годината, което учените чакат да видят акулите да се насочат към крайбрежните води, с цел да ловуват тюлени, заяви аквариумът в четвъртък.

„ Въпреки че този сезон към момента не сме виждали бяла акула, знаем, че са тук “, сподели Чизхолм. „ С прогнозата за времето на плажа и наближаващия уикенд в Деня на паметта, това е положително напом...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР