ЛАС ВЕГАС (AP) — Oakland Athletics са в кратък график

...
ЛАС ВЕГАС (AP) — Oakland Athletics са в кратък график
Коментари Харесай

A е изправен пред напрегнат график за сключване на споразумения и финансиране за отваряне на стадиона в Лас Вегас навреме

ЛАС ВЕГАС (AP) — Oakland Athletics са в къс график за подписване на съглашения и демонстриране, че финансирането е несъмнено за строителството да стартира в точния момент, с цел да може тимът да играе на новия си стадион в Лас Вегас.

The A's се надява да отвори към 1,5 милиона $ стадион с 33 000 места в точния момент за сезон 2028.

Това е последният сезон на А в Оукланд. Те се съгласиха да играят идващите три сезона, с алтернатива за четвърти, на стадион Triple-A в Западен Сакраменто, Калифорния.

Стив Хил, президент и основен изпълнителен шеф на Органа за конвенции и гости в Лас Вегас, сподели, че периодите ще бъдат спазени.

„ Те идват и споделиха, че могат да финансират този стадион “, сподели Хил. „ Те ще играят бейзбол тук през 2028 година Честно казано мисля, че е просто занимателно (за критиците) да се сътвори някаква драма към това и това се случва. Това прави живота ни малко по-интересен, само че не трансформира обстоятелствата на място, а точно те са споделили какво ще създадат и просто го...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР