Откакто Кири Петков и Асен Василев влязоха на терена на

...
Откакто Кири Петков и Асен Василев влязоха на терена на
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ с призив към българите: Да възстановим нормалността и да изобличим лъжците на политическия терен

Откакто Кири Петков и Асен Василев влязоха на терена на политиката в България от предходната година май месец се случи нещо, което не е обикновено. Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ на брифинг пред публицисти във връзка изявления от медийния монополист Иво Прокопиев по адрес на Движение за права и свободи по отношение на последния дипломатически скандал, който се развихри в България.

„ Не е обикновено лъжата да е норма. Не е обикновено клетвопрестъпничеството да се афишира за морал, да е обикновено нарушаването на Конституцията и законите на страната да се афишират за национализъм и народен приоритет, стига това да се прави от верните хора като Кирил Петков и Асен Василев. И апелът ми е към всички виновни медии и всички виновни български жители – да възстановим нормалността въобще, да възстановим нормалността в политиката и да изобличим лъжците и в политическия терен и въобще. Да спрем с лъжата “, прикани Карадайъ.

Относно разразилия се медиен скандал с изгонването на съветските дипломати, Карадайъ изрично съобщи, че Движение за права и свободи поддържа по принцип изгонването на дипломати, които се занимават с активност, застрашаваща националната сигурност на Република България и добави:

„ Това би трябвало да се прави в границите на интернационалното и националното право, в границите на разпоредбите, в границите на националното законодателство. „ Но незабавно желая да прибавя, че това, което чухме нощес от службите, буди огромна паника дали се съблюдава националното законодателство. И по тази причина през днешния ден Кирил Петков и Асен Василев трябваше да бъдат в зала, с цел да кажат каква е практическата картина и истина “.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР