Отговорността за бруталното полицейско насилие над протестиращи е на страхливеца

...
Отговорността за бруталното полицейско насилие над протестиращи е на страхливеца
Коментари Харесай

Хр. Иванов с брутални нападки към Борисов и Гешев Ето ги

" Отговорността за бруталното полицейско принуждение над протестиращи е на страхливеца Борисов и неговата маша Гешев ", съобщи съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов във връзка оповестения през вчерашния ден запис на брутално полицейско принуждение пред Министерски съвет по време на митингите предишното лято. Кадрите, крити до момента, бяха показани от депутатите, които сътвориха специфична комисия за следствие случилото се, за което по този начин и нямаше осъдени.

Във видеовключване от мястото, на което униформени ритат оковани с белезници младежи, поваленина земята, водачът на " Да, България " остро настоя някогашният министър председател Бойко Борисов и основният прокурор Иван Гешев да понесат отговорност.

" Тук не става дума за ексцес, че някакви група служители на реда са си изпуснали нервите, става дума за една целенасочена политическа поръчана и институционално прикрита операция по изтръгване на свободата от ръцете на българските жители.

Държавен прелом, който е вероятен единствено, когато хората, които в този миг са яхнали страната - Гешев и Борисов, считат, че тя им е бащиния, че по всевъзможен начин могат да пазят своята власт.

" Ние, като народни представители, ще създадем всичко тези хора да си поемат отговорността. Но няма да допуснем всичко да завърши с тях и тези, които са действителните поръчители и укриватели на този материал, който една година беше крит, да не си поемат отговорността.

Борисов, ето това е твоята народна власт, гледай го този клип, гледай го непрекъснато! Ако ти е останала някаква съвест, поеми си отговорността, освободи България от себе си. Това си ти, това е твоят режим.

Ето по тази причина ние ще работим за това - Гешев - оставка, Борисов - оставка! Защото България в никакъв случай няма да бъде почтена европейска независимост, без да има цялостна отговорност ", прикани Христо Иванов. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР